Contact

Opgelet! Saddle Solutions is gesloten (en dus niet bereikbaar) van 06/10/2023 tot en met 30/10/2023.

 

SADDLE SOLUTIONS - Annelies Degol

E-mail: info@saddle-solutions.be
Tel.: +32 (0) 494 84 36 94

BTW: BE 0560 727 405

Binnenbrengen en ophalen van materialen voor herstelling zijn slechts beperkt mogelijk en kunnen enkel op afspraak!

Op zon- en feestdagen is Saddle Solutions gesloten. Telefoons en berichten worden dan niet beantwoord.

Hoe maak ik best een afspraak?

Wil je een afspraak maken bij Saddle Solutions? Doe dit dan liefst telefonisch. Omdat het tijdens een pasconsult niet mogelijk is om oproepen te beantwoorden, kan het zijn dat de telefoon niet meteen opgenomen wordt. Spreek een boodschap in en we bellen je terug. Ben je na 2 werkdagen nog niet teruggebeld? Geef dan even opnieuw een seintje.

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Stuur dan een e-mail met jouw gegevens. Vermeld waarvoor je een afspraak wil maken, in welke regio en vergeet zeker je telefoonnummer niet zodat wij jou kunnen opbellen. Het is niet mogelijk om afspraken te regelen via e-mail, dus zonder telefoonnummer kan er geen afspraak gemaakt worden. Let wel, oproepen worden het eerst beantwoord dus zelf bellen gaat sneller dan mailen!

De derde optie is het verzenden van een bericht via de facebookpagina. Voor deze berichten gelden dezelfde richtlijnen als bij e-mails: vermeld waarvoor je een afspraak wil maken, in welke regio en vergeet zeker je telefoonnummer niet. Ook deze aanvragen worden pas na de telefonische aanvragen behandeld.

Alle pogingen om contact op te nemen of om een afspraak te vragen op een andere manier dan hierboven vermeld (sms-berichten, berichten via facebook-messenger aan een persoonlijk facebookprofiel, berichten via What'sApp,...), worden niet beantwoord om het overzicht op alle gestelde vragen en gemaakte afspraken niet te verliezen.